Pawshake logo
Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
46 times favorited
26 recurring guests
Last booked 6 days ago
Last contacted 4 days ago
Lives with 3 dogs
Lives with chihuahua Chinouk
Usually responds within few hours
2 h ago
Last activity
<3h
Response time
100%
Response rate
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
14 EUR for each additional pet
14 EUR
/night
All services and rates

About Ilse

Beste,

Wij bieden kleinschalige huiselijke hondenoppas aan voor kleine hondjes.

Ons eigen hondje, een shih-tzu, een heel vriendelijk hondje dat het heel fijn vindt als er speelkameraadjes komen. Enkel in het begin durft hij eens te reageren naar een nieuw hondje om te zeggen dat "hij de baas is", maar voor de rest laat hij de gasthondjes gewoon hun gang gaan. Daarnaast zijn ook de 2 chihuahua's van mijn mama, die in 2020 overleed, bij ons komen wonen. Zij hebben ook graag hondjes rondom zich, maar enkel kleine hondjesen bij voorkeur rustige hondjes! Met grote honden voelen zij zich niet op hun gemak! Daarom aanvaarden we ENKEL KLEINE HONDJES (chihuahua, teckel, maltezer, shih-tzu, .....)

Samen in de zetel luieren, ravotten in de tuin, gaan snuffelen op wandeling, met smekende ogen een knuffeltje komen vragen, elkaars eten proberen opeten (maar dat houden we natuurlijk goed in het oog), jouw lieveling voelt zich zeker op zijn gemak bij ons thuis.

U kunt vrijblijvend samen met uw lieveling een kennismakingsbezoek komen brengen bij ons thuis. Zo kan uw hondje al eens de nieuwe omgeving verkennen, kunnen wij wat meer info geven over hoe wij de gasthondjes een leuke vakantie bezorgen, en kunt u wat meer info geven over opvoeding, verzorging, gewoontes, wat mag en niet mag.

Wij proberen zoveel mogelijk de thuissituatie te benaderen : als uw hondje thuis in de zetel mag, mag dat hier ook. En omgekeerd ook : wat bij jullie niet mag, proberen wij hier ook te verhinderen (soms "proberen" ze natuurlijk wel eens om te kijken of de regels van thuis hier ook gelden). Jullie hondje krijgt de nodige knuffels, verzorging, kambeurt, medicatie indien nodig, speelmomentje, ....

Het grootste deel van de dag is er iemand thuis, dus we kunnen de hondjes zeker voldoende aandacht geven. Indien we weten bij een aanvraag dat we toch een volledige dag van huis zullen zijn tijdens het verblijf van het gasthondje, dan laten wij dat ook op voorhand weten, zodat jullie zelf kunnen beslissen of jullie hondje zijn vakantie bij ons kan komen doorbrengen, of dat jullie toch beter een andere oplossing zoeken. Onze kindjes zijn er ook al van kleinsaf aan gewend dat er gasthondjes in huis komen, en onze oudste dochter is ook een grote hondenliefhebber.

Het enige wat wij niet kunnen doen, dat is de hondjes mee naar boven naar de slaapkamer nemen om te slapen. Dus bij ons slapen de gasthondjes beneden in de living. Ofwel in hun eigen mandje, ofwel in de zetel, ofwel, als ze thuis in een bench slapen, kunnen ze hier ook in hun eigen bench slapen (ter verduidelijking : zelf hebben wij geen bench, dus wij verplichten nooit een hondje om in een bench te zitten. De hondjes zitten bij ons steeds vrij. Het is enkel als jullie hondje thuis ook gewoon is om in een bench te slapen, dat wij vragen om de bench van thuis mee te brengen).

Aangezien wij zeer kleinschalig werken en nooit veel honden tegelijk opvangen, is het aangewezen om tijdig een kennismakingsbezoekje of een reservatie aan te vragen.

Wij hopen ook uw lieveling te mogen verwelkomen!

Ilse's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
14 EUR for each additional pet
14 EUR
/night
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
12 EUR for each additional pet
12 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Patrick, 2022-10-02

Ilse doet het uitstekend. Onze viervoeter tje is niet gewoon om met anderen om te gaan maar Ilse weet hoe ze het moet aanpakken,ook de communicatie was top. Geregeld een foto en wat uitleg.

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Charlotte, 2022-09-19

We zijn heel tevreden over Ilse. De hondjes worden er goed verzorgd. Een top adresje.

1
2
3
4
5
...
32
next page

Availability

Ilse's Pets

Boomer
Dog
Chicca
chihuahua
Chinouk
chihuahua

About Ilse's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-10 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male

Ilse's home

A medium outdoor area
Has kids younger than three
A fully fenced backyard
Emergency transport

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & Spanish
+10 years of experience

Wij zijn zelf al enkele jaren bezig met kleinschalige hondenoppas. Als kind ben ik opgegroeid met honden, zowel mijn ouders als mijn grootouders hadden steeds hondjes in huis. Ik ben zelf ook een grote dierenvriend. Toen ik zelf het huis uit was, heb ik ook even een kat en een papegaai gehad, maar uiteindelijk is het toch weer een hondje geworden. Door de jaren heen, kreeg ik ook meer ervaring met het gedrag, manier van opvoeding, en verzorging. Met het hele gezin zorgen wij samen voor de gasthondjes. We hebben al jonge puppies, oude hondjes met extra verzorging, actieve en wat meer luie hondjes over de vloer gekregen.

We vinden het belangrijk dat het hondje het hier ook fijn kan hebben terwijl zijn baasje weg is, en dit in een situatie die zo dicht mogelijk de normale thuissituatie benadert, met de nodige aandacht en liefde. Zo kan het baasje gerust op reis, en kan het hondje hier ook genieten van zijn vakantie.

Can Administer

Oral medications
Injected medications

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Ilse

Ilse

Klein Snuffelparadijs Te Meulebeke (vakantieplaatsje Voor Kleine Hondjes)

Meulebeke
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
14 EUR for each additional pet
14 EUR
/night
All services and rates
Contact Ilse

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Ilse