Pawshake logo
Tom en Bram

The Dogg House, Liefde voor uw huisdier zoals thuis.

Haaltert
70 times favorited
19 recurring guests
Last booked 3 days ago
Last contacted yesterday
10 h ago
Last activity
<25h
Response time
100%
Response rate
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
12.5 EUR for each additional pet
23 EUR
/night
All services and rates

About Tom en Bram

Beste baasjes,

Wij zijn Bram en Tom. 

Sinds 2019 gekozen partners voor het leven. ❤️💑

In Oktober 2021 hebben we beslist de stap te zetten om samen te gaan wonen in het landelijke maar goed bereikbare Haaltert, tegen Aalst.🏡

Zo gezegd zo gedaan, in tussen zijn we gesetteld in ons huisje met middelgrote tuin.

Gezien we beide grote dierenvrienden zijn van kleins af, kwam al snel de nood om onze liefde te delen met een viervoeter.🐾

We zijn er echter nog niet aan uit voor welk huisdier we zouden kiezen, en willen eveneens het gezinsleven met huisdier eerst even testen en zien hoe het loopt.

Zo besloten onze liefde en passie voor huisdier aan te bieden door ons als gastgezin te registreren via Pawshake.

We laten jullie graag even kennismaken met ons:

We zijn beide jonge, zorgzame en behulpzame jongens die graag genieten van wat het leven ons te bieden heeft maar eveneens vooruit wil in het leven. Tom starte al eens met het opvangen van huisdieren tijdens een vorige relatie in 2017, en heeft dus al heel wat ervaring met het opvangen van huisdieren.

We hebben beide ook zelf huisdieren gehad in het verleden, die zijn jammer genoeg van ons geen gegaan.✝️🖤

We hebben zowel ervaring met grote als kleine huisdieren. (Retrievers, labradors, Mechelaar's, Bagels, buldog's,…)🦮🐕‍🦺🐕

Zoals hierboven vermeld willen we echt gaan voor het gezinsleven. Dit wil zeggen dat we slechts een gastopvang (of twee uit het zelfde gezin) per periode aanvaarden.

We gaan voor echte kwaliteit van opvangen en verzorgen en vertroetelen onze gasten zoals het onze eigen huisdieren zijn.

We bieden een opvang aan in een huiselijke sfeer en omringd met heel veel liefde en zorgzaamheid.

We combineren het beiden met een fulltime job en zijn dus geen gastgezin waarbij een huisdier 24 op 7 onder toezicht staat zoals in een kennel of pension.

Gezien we beiden een verschillende job uitoefenen en dit zich in verschillende tijdsvakken situeert, zijn we echter wel in staat dit alles te combineren met elkaar en komen onze gasten geen aandacht tekort.

Onze gast is het maximum drie à vier uur alleen als wij gaan werken en krijgen alle liefde die een huisdier verdiend.

Als een huisdier bij ons komt logeren wordt deze opgenomen in ons gezin. Hij/zij mag vrij binnen en buiten, wij hebben een middelgrote, volledig omheinde, tuin om in te kunnen ravotten.

Uiteraard gaan we ook wandelen🥾 in de landelijke omgeving en op verkenning, uitstapjes naar zee 🏖of een mooi natuurgebied🌳 sluiten we zeker niet uit als dit mogelijk is met het huisdier.

Om de aanpassing voor een huisdier zo min mogelijk te maken en het verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij zoveel mogelijk standaard benodigdheden mee te brengen van het huisdier zelf. (voeder en waterbakje of kom, slaapmat of kussen, bench, knuffels, speeltjes, dekentjes, iets met de geur van thuis of baasje.)⚽️🧸

Gezien een huisdier deze elementen zal herkennen van thuis zal er minder stress optreden bij het huisdier en het verblijf bij ons ook aangenamer maken.

Wij proberen zoveel mogelijk de gewoontes van thuis over te nemen, en toe te passen tijdens het verblijf van een huisdier bij ons, deze worden besproken in een kennismakingsgesprek. (tijdschema voor voeding🌭, wandelen, slapen💤, snoepjes🍬,…)

Het is vanzelfsprekend dat een huisdier zich niet moet aanpassen aan de situatie, maar wij ons zoveel mogelijk proberen aanpassen aan het huisdier. (gewoontes, opvoeding, bevelen,…)

Een huisdier is een deel van je familie, en daarom is het belangrijk dat ook wanneer je er tijdelijk niet bent (reis, feest, omstandigheden,…) iemand met de nodige zorg en liefde, omkijkt naar het huisdier.

Sommige huisdieren zijn erg gehecht aan hun omgeving, zoals oudere huisdieren of net de jongere huisdieren die nog maar pas of net bij het baasje zijn. Ook voor huisdieren die niet goed overweg kunnen met andere, hier kunnen wij de ideale oplossing zijn. Het is mogelijk voor een Try-Outdag of weekend in te plannen al voor het langer verblijf zal plaatsvinden, zo doende uw huisdier gewend raakt aan een andere omgeving en aan nieuwe mensen.

Op die manier kan het baasje zijn/haar lieveling met een gerust hart achterlaten voor langere periode.

We zijn beschikbaar voor dagopvang als voor langere periodes.

Gezien we slechts een huisdier(of twee uit het zelfde gezin) opvangen per periode is onze agenda al snel vol.

wij geven geen voorkeursbehandelingen of voordelen ongeacht welk ras of eventueel aantal eerdere verblijven van het huisdier, wie eerst reserveert / aanvraagt voor een bepaalde periode zal de eerste keuze hebben het verblijf vast te leggen als dit in onze agenda nog beschikbaar is.

Daarom vragen wij het verblijf zo vroeg mogelijk te reserveren of aan te vragen, zodoende de voorbereiding op tijdig en geschikte momenten voor beide partijen kan plaatsvinden. (kennismaking , Try-Out,…)

We nemen GEEN last-minute reserveringen aan, indien er GEEN kennismaking is gebeurd of kan plaatsvinden voor het verblijf van nieuwe gasten/huisdieren.

Het spreekt voor zich dat we niet enkel willen dat de huisdieren zich goed voelen tijdens hun verblijf maar ook de baasjes. Door een regelmatig foto of video update houden we de baasjes op de hoogte over onze avonturen tijdens zijn/haar afwezigheid. Als we de toestemming hebben zal het huisdier ook schitteren op onze Instagram pagina waar iedereen onze avonturen kan volgen (@the_dogg_house (instagramprofiel)

Heb je vragen of interesse kom je graag eens langs voor een korte kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op!📞💬

Tom en Bram's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
12.5 EUR for each additional pet
23 EUR
/night
Doggy Day Care
Doggy Day Care(Existing clients only)
Daytime care for your dog at the sitter's home.
9 EUR for each additional pet
20 EUR
/day

Tom en Bram also offers

Dog training
Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if canceled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.
Doggy day care and dog walks always have flexible cancellation policy: Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards. No refund is possible after the booking has started.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Anja, 2022-11-05

Het test-logement met Uszko is goed verlopen! Uszko heeft er 2 nieuwe vriendjes bij en dat was duidelijk te merken als ik hem ging ophalen. Hij begroette me even en ging terug bij Tom en Bram 😁 Het was duidelijk te merken dat onze vriend het naar zijn zin heeft gehad bij Tom en Bram.

Tom en Bram hebben heel goed voor onze zwarte 4-voeter gezorgd. De communicatie verloopt vlot en duidelijk. Wij keren terug! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Isabeau, 2022-11-04

Ralf heeft een heel leuk weekend gehad bij Tom en Bram! De communicatie verliep vlot en we kregen prachtige foto’s doorgestuurd! Zo wisten we meteen dat Ralf op zijn gemak was. Tom en Bram weten heel goed hoe ze met honden moeten omgaan. Ralf komt graag terug 🐶

1
2
3
4
5
...
28
next page

Availability

About Tom en Bram's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-80 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male
Small animals
rodents, rabbits, ...

Tom en Bram's home

A medium outdoor area
Has no kids
A fully fenced backyard
Emergency transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience
Familiar with dog training techniques

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Tom en Bram

Tom en Bram

The Dogg House, Liefde voor uw huisdier zoals thuis.

Haaltert
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
12.5 EUR for each additional pet
23 EUR
/night
All services and rates
Contact Tom en Bram

Cancellation policy: Moderate

Full refund if canceled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.
Doggy day care and dog walks always have flexible cancellation policy: Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards. No refund is possible after the booking has started.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Tom en Bram