Pawshake logo
Lise

Rabbitrun

Overijse
18 times favorited
17 recurring guests
Lives with 1 dog and 2 cats
Usually responds within one day
<13h
Response time
80%
Response rate
Home Visits
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
19 EUR for two visits a day
13 EUR
/day
All services and rates

Unavailable

Lise is currently not available to accept new requests.

About Lise

OPVANG VOOR KONIJNEN EN KLEINE KNAAGDIEREN/ AAN HUIS VOOR HONDEN, KATTEN, KONIJNEN, KNAAGDIEREN, KIPPEN,.../ OOK DIEREN MET MEDISCHE ZORG

Hallo iedereen,

Ik ben Lise, dierenliefhebber in hart en nieren. Mijn hele leven al heb ik dieren en ben ik dag in dag met ze bezig. Ik kan misschien best even uitleggen welke dieren ik zelf heb of gehad heb, al dan niet tijdelijk, zo weet u waarmee ik ervaring heb. Want hoewel ik nog

maar 23 ben heb ik toch al wel wat ervaring opgebouwd.

Onze eerste hond was een kruisingkje, maar een schat van een hond. Nu hebben we een Berner Sennen teefje, geadopteerd uit een asiel toen ze 8 maanden oud was. Ik had ook een kat, gevonden als 5 weken oud kitten en hij is uiteraard nooit meer weggegaan. Hij stierf op de leeftijd van 13 jaar. Sinds 2016 hebben we opnieuw een katje in huis. We vonden haar toen ze 8 weken oud was in het veld na een wandeling met onze hond. Ze was compleet onderkomen, maar intussen is ze genezen en uitgegroeid tot een lieve kattin. Verder hebben we ook nog een aquarium met goudvissen (sluierstaarten) en een algeneter gehad. We hebben ook al jaren kippen. Deze komen een beetje van overal. De eerste kochten we in de dierenwinkel, eentje bij een kleinveefokker, eentje die ik zelf van verwaarlozing gered heb en er terug bovenop geholpen heb, een afgedankte haan van de buren, eigen kuikentjes die ondertussen ook volwassen zijn en 2 afgedankte legkippen. Uiteraard zijn er ondertussen al enkele gestorven door ziekte of ouderdom. De afgedankte haan en één van onze eigen hanen heb ik herplaatst uit bestwil voor de dieren zelf.

Samen met het verwaarloosde kipje heb ik er ook 2 eenden meegenomen, deze heb ik verzorgd tot ze beter waren en daarna herplaatst.

Tot slot ben ik vooral veel met konijnen bezig. Ik heb er enkele van mezelf, allen geadopteerd of afgedankte dieren. Daarnaast ben ik ook vrijwilligster voor een konijnenopvang en heb ik ook steeds enkele opvangertjes.

Mijn omgeving: ik woon op het platteland, ben er geboren en getogen. Mijn eigen dieren (hond, kat) leven binnen en buiten (kippen, konijnen). Zij krijgen alles wat hun hartje begeert met oog op een goed welzijn.

Ik

heb Dierenzorg

(Bachelor Agro-en Biotechnologie) gestudeerd

en maakte dus van mijn passie mijn beroep.

Ondertussen werk ik in de Aveve waar (jammer genoeg) ook dieren verkocht worden. Tot slot ben ik vrijwilligster bij Jodipro vzw (konijnen),

De Kattenbrigade, SoS-Strays, Mirtos Animal Projects

en het asiel te Aarschot.

De dieren worden dagelijks meermaals in de watten gelegd en bij het houden van mijn eigen dieren kijk ik wat betreft hun noden naar hun natuurlijke behoeften en probeer daaraan zo goed mogelijk te voldoen.

Ik heb zelf dieren die van overal komen. De meesten hebben een verleden dat voor mij onbekend is. Sommige zijn door dat verleden voor altijd getekend. Hoewel sommigen van hen hierdoor schrik hebben van mensen en daardoor niet altijd gemakkelijk in de omgang, zijn ze hier altijd welkom. Ik behandel mijn dieren met het diepste respect, welk karakter ze ook hebben.

Ik leer nog elke dag bij en interesseer mij ook voor alles wat met dieren te maken heeft. Op die manier kan ik steeds beter voor mijn dieren zorgen en hun noden begrijpen.

Lise's services

At your home

Home Visits
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
19 EUR for two visits a day
13 EUR
/day

At the sitters's home

Dog Boarding
Dog Boarding
Dog boarding is an overnight pet care service at your sitter's home
2.5 EUR for each additional pet
2.5 EUR
/night

Lise also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Dog Boarding
Christo, 2019-07-01

Lise heeft heel goed gezorgd voor ons konijntje Goku! We kregen zelfs een foto toegestuurd om ons gerust te stellen dat alles in orde was.

Uitstekende service!

Dog Boarding
Laura, 2018-08-07

Een aanrader!

Van eerste contact tot het einde geweldig. We hadden veel vragen en info over onze 2 konijnen naar Lise verstuurd en ontvingen hierop telkens een snelle reactie met veel extra details over het verblijf.

We hebben veel goede tips gekregen om onze bunnies blij en gezond te houden. Een zeer betrouwbare en ervaren oppas met een hart voor dieren!

Ook hebben we meermaals op zeer korte termijn en zeer vlotjes onze breng- en ophaaldata gewijzigd.

Thx again Lise! Kanjer en Stoefer kijken alvast uit naar een volgend verblijf :)

Availability

January 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Available
Unavailable

Lise's Pets

Laika
Dog
Jefke (+)
Cat
Mabel
Cat

About Lise's Home

Accepted pets

Small animals
rodents, rabbits, ...

Lise's home

A farm
A large outdoor area
Has no kids
Emergency transport

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch
+10 years of experience
Familiar with dog training techniques

Opleiding: Bachelor Agro- en biotechnologie, afstudeerrichting Dierenzorg (KaHo Sint-Lieven Sint-Niklaas) Stages: -Dierenartsenpraktijk (dierenartsassistente) -Dierenasiel te Aarschot -FOD Dierenwelzijn Werk: bediende Aveve Vossem Vrijwilligerswerk: -Jodipro vzw (opvanggezin konijnen) -SoS-straathonden Turkije (tot eind 2013) -VVDB Aarschot (lid en wandelaar voor de honden) -De Kattenbrigade (adverteerder) -Mirtos Animal Projects (gastrijder & inzamelpunt) - SOS Strays (gastrijder & huisbezoeker) Andere opleidingen/bijscholing: -rijbewijs B -studieavonden KaHo Sint-Lieven: katten (2012), honden (2013) en paarden (2014) -studiedag FOD Dierenwelzijn ‘Wat is er aan de hond?’ (2013) -Europees symposium cel contractueel onderzoek (2013) -bijscholing Fyto - Aveve (11/2014) -bijscholing Dier - Aveve (06/2015) -Konijnencongres 2015 (09/2015) -Konijnencongres 2016 (09-2016) -Cursus Roofvogels - Natuurpunt (11-12/2016) Ervaringen: - Tijdens mijn middelbare schoolperiode ging ik iedere vakantie helpen bij mijn eigen dierenarts als assistent, op die manier deed ik al heel wat ervaring op. -Ik paste al eerder op konijntjes, vogels, hamsters en cavia's van mensen die op vakantie gingen en deed al verschillende huisbezoeken. Wordt vervolgd!

Can Administer

Oral medications
First aid and CPR for pets
Injected medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

<13h
Response time
80%
Response rate
7w ago
Last activity
Phone interviewed
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Lise

Lise

Rabbitrun

Overijse
Home Visits
Home visits
Min. 30-minute visits in your home
19 EUR for two visits a day
13 EUR
/day
All services and rates

Unavailable

Lise is currently not available to accept new requests.

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!