Pawshake logo
Emilie

Oppasser: Alle Soorten Huisdieren!

Merksem
34 times favorited
2 recurring guests
Last contacted 2 days ago
Lives with 2 dogs
Lives with Kruising Podenco Wolf
11 h ago
Last activity
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
10 EUR for each additional pet
30 EUR
/night
All services and rates

About Emilie

beste baasjes,

Ik ben Emilie (27 jaar) en ben gepassioneerd met en door dieren. Daarom koos ik voor dierenzorg te gaan studeren in PITO te Stabroek. Na mijn 7e specialisatiejaar bleef ik ook verder werken met dieren. Zo had ik verzorgpaarden, paste ik op honden en katten en gaf ze de nodige verzorging.

Ik heb ook altijd zelf dieren gehad, dit ging van: hamsters, konijnen, degoes, vissen tot slangen, paarden, honden, katten enz...De nodige kennis en ervaring heb ik dus gaande tijd, zeker wel vergaard. Werken met dieren is gewoonweg geweldig! Je leert er altijd van bij en het is echt mijn passie!

Nu woon ik in Merksem met mijn 2 geadopteerde (buitenlandse) podenco's. Ik vind het elke dag opnieuw geweldig om met hun te trainen, wandelingen te maken en uiteraard ook te knuffelen!

Mijn honden zijn zeer sociaal en dus een opvang hond erbij, is geen enkel probleem!  

Praktische info:

Overdag werk ik van 8u - 16u. Daarvoor maak ik een lange wandeling zodat de honden voldoende beweging krijgen. Na mijn werk maar ik een grote wandeling in het Fort van Merksem of Peerdsbos bij mij in de buurt. Ik wandel een uur tot anderhalf uur of soms 2 uur waarna ze lekker mogen spelen in de grote losloopzone's.

In mijn buurt zijn er nog 2 losloopweides waarvan eentje 4000m² is (zie foto's)

In weekends zoek ik meestal andere leuke plaatsen op zoals bossen, andere losloopweides, zee, duinen,...

Ik vang enkel 1 hond per reservatie of een gezin van 2 honden op. Dit omdat ik zelf niet super groot woon en voor 4 honden heb ik nog plaats genoeg. 

Verblijf van uw hond(en):

Uw hond(en) krijgen de nodige beweging, discipline, verzorging en knuffels die ze nodig hebben. Alles kan duidelijk op voorhand besproken worden over wat Uw verwachtingen zijn en wat de noden en behoeftes zijn van Uw desbetreffende huisdier. Ook medicatie geven of een goede borstelbeurt is geen enkel probleem voor mij.

! Ik vang enkel honden op die bench getraind zijn en dus rustig kunnen verblijven in hun bench. Uiteraard krijgen ze een sterk beentje waar ze lekker lang op kunnen knabbelen. Mocht jou hond toch niet graag in de bench zitten heb ik een kamer apart waar ze kunnen verblijven in hun mand op voorwaarde dat ze zindelijk zijn en niets afbreken. Een leuk extra'tje: die kamer is voorzien van een camera'tje zodat ik ze door de dag kan observeren als ik op het werk ben. Met een appje op mijn gsm kan ik er ook door praten en kan ik ze horen ;)

Uw hond(en) zullen in een huiselijke sfeer mee deel uit maken van mijn roedel. Overdag als ik ben gaan werken zitten ze max. 8-9u. alleen. Wanneer ik thuis ben zitten ze mee gezellig in de living.

! Let op, ik heb geen tuin, maar dit is naar mijn mening niet perse nodig mits ik veel en lang genoeg met de honden ga wandelen. Doordat de honden ook mogen spelen in de weide bij mij in de buurt zijn deze mogelijkheden zeker genoeg zodat ze daarna uitgeteld zijn ;)

(voor meer info hierover, mag U mij altijd contacteren.)

Andere huisdieren:

Alle (kleine) huisdieren zijn van harte welkom bij mij thuis! Ik heb zeker de nodige kennis en ervaring om uw huisdier alle nodige verzorging en liefde te geven.

! Enkel katten verzorg ik liever op verplaatsing, mits één van mijn honden niet zo goed met katten om kan.

! Ook paarden verzorg ik graag op verplaatsing! Ik kom uw paarden graag de nodige beweging geven en stallen uitmesten is zeker geen probleem!

Ben ik toch nog iets vergeten? Zit U toch nog met een vraag? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren! Ik beantwoord met alle plezier al uw vragen!

Groetjes en hopelijk tot zeer binnenkort!

Emilie's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
10 EUR for each additional pet
30 EUR
/night

Emilie also offers

Dog training

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Nadine, 2022-09-29

Emelie is fantastisch met honden. Droopy was in goede gezondheid en het klikte ook goed met haar honden. Ook de foto's en de filmpjes stelde me ook gerust en maakte dat mijn vakantie top was. Een fijne oppas voor honden,voor herhaling vatbaar.

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Patricia, 2022-09-05

Heel vriendelijke oppas en vooral zeer goed met honden. Communicatie verliep zeer vlot. We ontvingen ook heel veel berichtjes met filmpjes en foto’s wat heel fijn was. Wij nemen haar zeker nog terug als oppas.

1
2
3
4
5
6
7
next page

Availability

Emilie's Pets

Rubio
Podenco
Wolf
Kruising Podenco

About Emilie's Home

Accepted pets

Dog sizes
0-40 kg
Dog ages
1-20 years
Dog sex
Female & Male
Cats
all kinds
Ferrets
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Emilie's home

An apartment
Has no kids

Walking areas

Nearby off-leash dog area
City park & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+5 years of experience
Familiar with dog training techniques
Voor ik nog honden had was ik al grote fan van Cesar Milan. Nu ik mijn 2 honden heb ben ik blij dat ik deze technieken kan toepassen op hun. Als je energie goed zit zie je meteen verschil en dit is zo leuk om te zien hoe hond en baas in balans zijn. Ik ben elke dag bezig met mijn honden qua training. Zowel buiten op wandelingen als binnen. Ik ben trots op wat ik al heb kunnen bereiken en elke dag een stapje meer en vooruit. Heel af en toe doe ik ook agility met mijn honden maar dit is puur amateur niveau en voor de fun ;)

Experience with

Rescuing pets
Behavioural problems

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Emilie

Emilie

Oppasser: Alle Soorten Huisdieren!

Merksem
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
10 EUR for each additional pet
30 EUR
/night
All services and rates
Contact Emilie

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Emilie