Elena

Elenadierenoppas

Elenadierenoppas

Services & Rates
Book via Pawshake to enjoy premium insurance, 24/7 support, booking guarantee, safe cashless payments, photo updates and more!

Meet & Greet

Get to know each other first.
Free
Contact
×

Home dog boarding (24h)

Your pet goes to Elena .
Make Reservation
15/night
(€10 for each additional pet )
×

Doggy day care

Your pet stays with Elena during the day .
Make Reservation
10/day
(€6 for each additional pet )
×

One home visit per day

Elena comes to your place .
Make Reservation
10 /day
×

Two home visits per day

Elena comes to your place .
Make Reservation
15 /day
×

Dog walking

Elena will walk your dog .
Make Reservation
10 /walk
(€6 for each additional pet )
×

House sitting

Elena comes to your place .
Make Reservation
30 /night
Mastercard
payment_methods_banks
Bancontact
PayPal
1279 times viewed

Availability

Elena

Ronse Pawshaker since Mar 2017
 • Response rate: 99%
 • Responds: Within an hour
 • Last activity: 3 days 17 hours ago

 • Repeat guests: 6
 • Favorited: 7 times
 • Phone interviewed
 • SMS verified
 • E-mail verified

Elena's furry clients.

Balou
Balou
Una
50+ imagesview all
Nina

Hi, I'm Elena!

Mijn naam is Elena, ik woon in een prachtige stad Ronse samen met mijn man en onze twee kinderen. We wonen in een heel groot huis. Ons huis ligt zeer dicht bij het centrum en op hetzelfde moment op loopafstand van rustige parken. We hebben een middelgrote omheinde achtertuin.

Ik had huisdieren mijn hele leven. Ik was vroeger een hondenfokker (Duitse Doggen), en momenteel ben ik een geregistreerde en erkende (ik heb een erkenningsnummer) kattenfokker (Maine Coons). In 2016 hebben we ons laatste Duitse Dog-meisje verloren en de pijn van dit verlies is nog steeds erg fris, ik ben nog helemaal niet klaar voor mijn eigen puppy. Ik heb veel liefde en zorg om te geven, en dacht ik, waarom gebruik deze kans niet om de huisdieren van anderen te verzorgen. Ik ben vriendelijk, openhartig, erg energiek (ik hou ervan om veel te wandelen!).

 

Voor katten hebben wij 2 slaapkamers met veel licht (2 vensters in elk kamer, dubbel beglazing, CV), krabpaal, speeltjes.

Honden blijven met ons in de living. De bedoeling is om een omgeving te creëren die zo dicht mogelijk bij is waar je hond aan gewend bent. De living is erg groot (ongeveer 60 m²), met een directe toegang naar omheinde buitenruimte.

Persoonlijk gebruik ik geen kooien. Maar meestal heb ik meerdere gasten. In het begin gebruikte ik geen kooien of rennen, maar met ervaring, zie ik het voordeel van het gebruik van een kooi. Honden zijn  pakdieren, ze houden ervan om samen te zijn. Maar ze hebben allemaal hun eigen karakter, behoeften, gewoontes. Ze hebben allemaal verschillende niveaus van energie. Soms hoeft een hond alleen zijn eigen plek te verbergen, om wat rust te hebben. Daarom moedig ik de eigenaars aan om hun eigen kooien of ren te brengen, of om hun hond althans te leren wennen aan de kooi. Ik heb een paar zeer grote kooien (voor grote danes).Ik sluit nooit de kooien tijdens de dag. Alleen voor de nacht. Ik slaap heel weinig (max. 5-6 uur), dus de honden blijven niet lang in de kooien.

Ik besef de verantwoordelijkheid om te zorgen voor iemand zijn geliefde huisdier.

Ik zal al uw wensen noteren. Ik besef ook dat mijn taak is om uw huisdier te verzorgen volgens uw wensen. Het is niet aan mij om u te oordelen of om u te vertellen wat je moet doen met uw huisdier.

Maar mijn verantwoordelijkheid is in de eerste plaats om het welzijn van uw huisdier te verzekeren.

Daarom moet ik het volgende zeggen. In mijn ervaring heb ik veel verschillende soorten voeding gezien. Het voeden van uw hond het voedsel dat bestemd is voor menselijke consumptie is niet liefde, het is schadelijk. Ik kan hier geen deel van maken. Ik heb een uitgebreide ervaring met droog voedsel en met rauw voedsel. Ik zal u graag zo veel adviezen geven als u wilt, ik zal zo veel vragen beantwoorden als u zou kunnen hebben. Maar let op, aub : tijdens de tijd waarin je hond in mijn huis verblijft, zal ik geen menselijk eten geven!

 

Voorwaarden:

 • honden moeten zindelijk zijn! Soms gebeurt er ongelukken, maar in het algemeen moet je hond weten dat hij zijn boodschap buiten moet doen.

 

 • katten mogen niet markeren!

In principe kan ik onzindelijke huisdier accepteren, maar het hangt af van mijn beschikbaarheid voor de data die u aanvraagt. Houd er rekening mee dat de tarieven voor dergelijke huisdieren hoger zullen zijn! Neem alstublieft contact met mij op voor u een reservering maakt!

 

 • Uw huisdier moet op alle vaccinaties / ontworming / vlooien behandelingen op de hoogte zijn.

Honden en katten moeten gevaccineerd zijn tegen:

Honden - de ziekte van Carré, parvovirose, hepatitis contagiosa canis, bordetellose en influenza (kennelhoest)

Katten - panleucopenie (typhus), rhinotracheitis (coryza), leucose

Vaccinatie boekje moet samen met uw huisdier worden geleverd.

 

 •  Ik accepteer geen huisdieren die agressie uitdrukken tegen mensen (volwassenen en / of kinderen) of andere dieren. Als uw huisdier absoluut geen andere dieren kan tolereren, zorg ervoor dat u mij hiervan op de hoogte houdt.

 

Als je hond blaft veel, vooral tijdens de nacht, neem alsjeblieft een anti-blaaf halsband mee.

Voordat u een beslissing neemt, vraag ik dat we elkaar ontmoeten. De ontmoeting is gratis en is niet bindend!

Als uw huisdier een hond is, breng hem met u mee. U ontmoet mij, zie het omgeving waarin uw hond zou leven, zie hoe hij reageert. En als u een goed gevoel hebt over alles, kun u uw uiteindelijke beslissing nemen. Breng alstublieft de vaccinatie boekje mee! Alle vaccinaties en behandelingen moeten in orde zijn voor uw bezoek!

 

Specific Skills

I speak English, Dutch & Russian
Familiar with dog training techniques
10+ years of experience
 • I'm not easily intimidated by an aggressive behavior. I'm not afraid of blood, I'm capable of treating bite wounds on dogs/cats (first aid). I'm not professionally trained in animal CPR but I'm capable of at least trying to keep a dog/cat alive until the vet arrives (i have experience in reviving puppies and adult dogs, and kittens). In case of emergency i don't panic easily, i assess the situation and give my vet all necessary information to save valuable time. 
 • I have extensive experience with dogs in labor /delivery (medium, big and giant breeds), cats in labor/delivery. 

I can administer

Oral medications
Injected medications
First aid and CPR for pets

I have experience with

Animal welfare as a volunteer
Artboard Behavioural problems
Rescuing pets

I also offer

Pick up / drop off

Extra

Last minute bookings
Moderate cancellation policy

My place

I have

A house
Kids <10 years old
A fully fenced backyard
A medium outdoor area

I can provide

24/7 supervision
Emergency transport

Resident Pets

When your pet stays with me

I accept

Dogs
Puppies
Cats
Small animals (rodents, rabbits, birds...)

Walking areas

Urban, city park & countryside

More home dog boarding, cat sitting and pet sitting services in Ronse