Pawshake logo
Justine

Justine - Diergeneeskunde Studente

Roeselare
7 times favorited
1 recurring guest
Last contacted 11 days ago
Last active today
Lives with 1 dog
Lives with Sheltie Louka
Usually responds within one day
<5h
Response time
100%
Response rate
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

About Justine

Ik ben Justine, een 22 jarige diergeneeskunde student. Het spreekt dan ook voor zich dat ik een grote dierenvriend ben.

Ik vang uw dieren bij mij thuis op zodat u met een gerust hart op reis kan vertrekken of gaan werken. Ik pas me hierbij aan de individuele noden van u en uw dieren aan en dit alles in een huiselijke sfeer. Ik woon samen met mijn ouders, broer en zus (allebei 18 jaar) in rustige woonwijk met veel wandelmogelijkheden in de buurt (zowel park en bos als platteland) en we hebben een ruime tuin waar de dieren naar hartelust in kunnen ravotten. Uiteraard wordt u regelmatig voorzien van updates over uw dier. Zowel dagopvang als overnachtingen bij ons thuis zijn mogelijk. Momenteel heb ik zomervakantie en de dieren worden dan ook nooit alleen gelaten. Ik ga 2 keer per dag met de honden gaan wandelen ('s ochtends een half uurtje en 's avonds minstens een uur), maar dit kan aangepast worden aan uw huisdier, de honden blijven tijdens deze wandelingen altijd aan de leiband. Tussendoor verblijven de honden in onze woonkamer of kunnen ze naar buiten in de tuin. Dieren die overnachten blijven 's nachts op een rustig plekje in huis. Mijn hond slaapt in een bench in de garage, maar indien uw hond andere gewoontes heeft, pas ik mij hier aan aan. Mijn eigen hondje kan bang reageren naar andere honden (zeker grote honden), dus willen we momenteel enkel kleine of middelmatige hondjes opvangen. Katten, knaagdieren, vogels en andere kleine huisdieren kunnen ook bij ons thuis opgevangen worden. Moest u interesse hebben in de opvang bij ons thuis bent u altijd welkom om eens langs te komen met uw huisdier.

Huisbezoeken zijn ook mogelijk. Hierbij voorzie ik de dagelijkse verzorging van uw dieren bij u thuis, zodat de dieren in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven. Extra kleinigheden zoals de planten water geven of de brievenbus legen zijn ook bespreekbaar. Deze huisbezoeken duren minstens een half uurtje per keer en kosten 10 euro, maar kunnen verlengd worden voor 6 euro per half uur. Huisbezoeken zijn mogelijk voor alle diersoorten (ook vissen, vogels, reptielen, boerderijdieren...). De dieren krijgen eten en drinken, ik ververs de kattenbakken en hokjes en voozie wat tijd om met de dieren te spelen of te knuffelen. Honden kunnen eens kort buitengelaten worden of het huisbezoek kan gecombineerd worden met een wandeling. Ik kom graag vooraf eens op bezoek om kennis te maken en de gewoontes van uw dier(en) te bespreken.

Ik kan ook langskomen om met uw hond te gaan wandelen. Deze wandelingen duren een half uurtje, maar voor een kleine meerprijs ben ik ook bereid om langere wandelingen te maken. Ik kan zowel bij u in de buurt, als op een kleine verplaatsting met de auto naar een bos of park gaan wandelen. De wandelingen zijn enkel met uw eigen honden en niet samen met mijn eigen of andere honden en de honden worden altijd aan de leiband gehouden. Ook voor deze wandelingen kom ik graag op voorhand eens langs om kennis te maken en afspraken te maken over waar en wanneer ik precies met uw hond ga wandelen.

Door mijn opleiding is het geen probleem om medicatie toe te dienen en heb ik kennis van EHBO bij huisdieren. Een huisdier dat extra zorgen nodig heeft, is dan ook geen enkel probleem voor mij en dit is uiteraard in de prijs inbegrepen. Ik heb ervaring met veel verschillende diersoorten, waaronder honden, katten, paarden, kippen, eenden, schapen... Maar ik ben ook bereid om bij te leren over dieren die ik minder goed ken. Ook voor exotische huisdieren kunt u bij mij terecht en deze worden met even veel liefde en geduld verzorgd als alle andere dieren.

Stuur gerust een berichtje als u vragen zou hebben of geïnteresseerd bent.

Justine's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
20 EUR for two visits a day
12 EUR
/day

At the sitters's home

Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
8 EUR for each additional pet
12 EUR
/day
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
10 EUR for each additional pet
15 EUR
/night

Justine also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Dog Boarding
David, 2020-02-03

Justine is een hele lieve jongedame met een hart voor dieren. Ook al is onze hond buddy soms een nerveus beestje, Justine heeft er heel goed voor gezorgd. Met nu en dan een geruststellend berichtje konden wij met een gerust gevoel op vakantie vertrekken.

Dog Boarding
Rik en Anneke, 2019-12-01

Onze hondjes zijn heel goed verzorgd door Justine en de familie.Ze verbleven bij een heel warm gezin .Ze waren goed op hun gemak.Ze mochten verschillende keren mee op wandel.Kortom voor herhaling vatbaar en een echte aanrader.Bedankt Justine en familie.

Availability

February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
March 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Justine's Pets

Louka
Sheltie

About Justine's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-20 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male
Cats
all kinds
Ferrets
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Justine's home

A large outdoor area
Has no kids
24/7 supervision
Emergency transport

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 1 years of experience
Familiar with dog training techniques
Can take care of exotic animals

- student diergeneeskunde

- ervaring met verzorging van honden, katten, paarden, konijnen, cavia's, vissen, kippen, eenden...

Can Administer

Oral medications
First aid and CPR for pets
Injected medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer

Stats

<5h
Response time
100%
Response rate
4 h ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Justine

Justine

Justine - Diergeneeskunde Studente

Roeselare
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!