Pawshake logo
Lies

Lies

Mechelen
1 time favorited
3 recurring guests
Last booked 10 days ago
Last contacted yesterday
Lives with 1 dog, 1 cat and 1 pet
Lives with Franse Buldog Ray
Usually responds within one day
9 h ago
Last activity
<12h
Response time
100%
Response rate
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
11 EUR
/day
All services and rates

About Lies

Ik ben Lies, 42 jaar oud, met twee zonen van 11 en 13 jaar oud en heb de liefde voor dieren meegekregen van jongs-af-aan. Ik ben opgegroeid met zowat alle mogelijke dieren, honden, katten, konijnen, cavia's, kippen, ganzen, eenden, vogels, geiten, noem maar op... We hadden daar thuis de ruimte, de tijd, de nodige passie voor. Katten verzorgen, huisbezoekjes, desnoods ook medicatie toedienen, kattenbakken uitkuisen, spelen, ik doe het met veel graagte en plezier. Of ik nu één of meerdere keren langs hoef te komen, dat mag het baasje uitmaken, die weet wat het beste is voor zijn/haar viervoeter. Vragen staat vrij!

Mijn eigen zoon heeft een Ghekko, dus ook het zorgen voor reptielen is geen enkel probleem. Zolang ik geen "levend voer" zoals muizen dien te voederen, want daar heb ik de durf niet voor ;-) Ik ben thuis in de wereld van honden. En of het nu kwispelende lieverds zijn, enthousiaste opspringers, nederige volgelingen, eerder bang van aard of dominant, maakt voor mij weinig uit. Ik veronderstel dat jullie als baasje me wel kunnen vertellen wat belangrijk is, wat kan en niet kan en welke omgang het meest is aangewezen. Ik kan prima begrijpen dat mensen niet altijd de mogelijkheid hebben om opvang te zoeken voor hun dier, als ze moeten werken, vakantie hebben of als er dingen gebeuren in het leven die niet meteen voorzien zijn. Er zijn wel alternatieven zoals een katten-of dierenhotel. Maar sommige mensen voelen zich nu eenmaal wat geruster als hun lieverd thuis de nodige aandacht en verzorging krijgt.

Momenteel leef ik in een groot appartement, met terras en veel open ruimte achteraan. Mijn katten leven binnen, maar gaan evenzeer buiten. Ik mis echter wel het contact met andere dieren, zoals honden en ook andere diersoorten. Aangezien ik momenteel niet over de mogelijkheid beschik om zelf meerdere huisdieren te houden en er blijkbaar vraag is naar het tijdelijk overnemen van de zorg voor andere hartendieven, bied ik met plezier mijn diensten aan.

Lies's services

At your home

One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
11 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
16 EUR
/day

Lies also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Els, 2020-01-13

Toen Lies kennis kwam maken met Noa klikte het meteen tussen hen. Ik moest voor enkele dagen naar het ziekenhuis, ik wist dat er voor mijn schatje heel goed gezorgd ging worden en dat was een enorme geruststelling. Voor mijn opname wist ik dat ik vrijdag of zaterdag naar huis zou mogen. Dat had ik ook zo aan Lies laten weten. Lies vroeg om haar op de hoogte te houden zodra ik wist welke dag het zou worden. Ze uite haar bezorgdheid om Noa, dat ze niet een hele dag alleen zou moeten zitten. Elke dag kreeg ik veel foto's, filmpjes. Ze schreef ook telkens hoe het met Noa ging. Door de filmpjes die ze stuurde kom ik horen en zien hoe lief ze met Noa omging. Ik kon zien hoe Noa echt genoot van de aandacht en de knuffels van Lies. Noa is immers een katje dat enorm graag geknuffeld wordt. Het was voor mij de eerste keer dat ik beroep moest doen op een oppas en dankzij Lies een heel positieve ervaring!

starstarstarstarstar
Home Visits
Mieke, 2019-07-28

Lies en haar zoon waren goed voor onze 3 katten. Wij zijn met een gerust hart kunnen vertrekken en bij terugkeer vonden we 3 tevreden en gezonde katten terug, ondanks de extreme hitte. Ook het filmpje en de foto deed ons plezier!

1
2
3
4
5
next page

Availability

Lies's Pets

Felix
Cat
Snowball
Farm animal
Ray
Franse Buldog

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+20 years of experience
Can take care of exotic animals

Dieren de nodige aandacht geven, zoals een knuffel, of een babbel, een lange wandeling, spelen is voor mij niet alleen een groot plezier, maar vooral een must voor het welzijn van het betreffende dier. Alles dat daar bij komt kijken, zoals hokken schoonmaken, kattenbakken legen, lichamelijke verzorging, vormen voor mij geen enkel probleem. Integendeel, ook dat is "zorgen" voor.

Can Administer

Oral medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Lies

Lies

Lies

Mechelen
One home visit a day
Min. 30-minute visits in your home
11 EUR
/day
All services and rates
Contact Lies

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Lies