Pawshake logo
Kaya

Graag help ik u en uw dier!

Lokeren
1 time favorited
Lives with 2 pets
3w ago
Last activity
Dog walking
Min. 30-minute walks
6 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

About Kaya

Ik ben Kaya, 21 jaar. Ik werk in een voorziening/internaat voor kinderen met een beperking en verdien graag wat bij door u te helpen. Ik heb altijd honden en kanarie vogeltjes gehad thuis, en pas nog steeds regelmatig op de hond van mijn broer. Thuis heb ikzelf 2 konijntjes. Ik ben niet bang voor bepaalde dieren, dus dat is zeker geen probleem.

Ik zorg graag voor uw dier. Dat kan verschillende dingen inhouden. Van een wandeling maken, tot medicatie toedienen, etc.

Mijn diensten:

- Thuis diertjes houden: echter deel ik u ook mede dat ikzelf thuis geen grote dieren (lees: katten en honden) kan opvangen. Ik woon in een studio en heb daar spijtig genoeg de plaats niet voor, ook is mijn ene konijntje erg bang van grotere dieren en ik wil hem geen onnodige stress bezorgen. We kunnen we wel wat regelen voor kleinere huisdieren (lees: hamsters, Cavia's, etc.) Een konijn kan ook, mits die in een opvang kooitje (deze heb ik eventueel zelf staan) kan. Ik heb geen plaats voor een extra ren, maar kan u wel verzekeren dat ze kunnen rondlopen wanneer ik thuis ben. Ik heb een klein terrasje die volledig afgeschermd is waar ze dus ook kunnen rondhuppelen. Al raad ik aan een konijn zoveel mogelijk in eigen omgeving te laten!! Alleen al voor de stress is dit veel beter. Als u toch wenst ze bij mij te laten logeren, vraag ik u om uw (gevaccineerd!!) konijn na te kijken op oormijten, maden, etc. Dit zodat ik mijn eigen beestjes veilig kan houden.

- Uw dier uitlaten. Dit is voor minstens een half uur, tenzij u natuurlijk iets anders wenst.

- Uw dier komen verzorgen en gezelschap houden. Dit kan voeding en water betekenen, maar ik kan ook medicatie toedienen indien nodig. Dit kan voor 1x/dag, maar zeker ook 2x dag. Ik zet er mij zeker 45 min tot 1u bij, en geef uw dier met veel plezier mijn volledige aandacht.

- Naar een opvang/dierenarts/etc. brengen. Hierbij wil ik u echter wel zeggen dat alle kosten voor het baasje zijn, inclusief de benzine indien dit verder rijden is dan 15 min.

- Kleine huishoudelijke taken (post legen, planten water geven, etc.) wil ik er gerust bijnemen.

- Wanneer u weg bent stuur ik maar al te graag updates! Dit zijn dan foto's en kort geschreven of alles oké is, hoeveel er gegeten is, etc.

Ik wil er ook graag bij zeggen dat ik geen 24/7 op uw dier kan passen. Ik werk en heb, zoals eerder vermeld, thuis zelf 2 beestjes die ook graag mijn aandacht krijgen.

Wanneer u meer dan 2 huisdieren heeft, vraag ik een kleine meerprijs. Voor dieren zoals paarden, geitjes, schapen, etc. vraag ik ook een meerprijs. Deze worden besproken tijdens het boeken.

Ik zoek zelf af en toe een oppas voor mijn dier en weet dat dit soms moeilijk is om te vinden. Vandaar bied ik u graag mijn vrije tijd aan, uit volle begrip. Natuurlijk ook uit liefde voor dieren, had mijn ruimte wat groter geweest - had ik er zelf een paar meer. ;)

Dieren liggen mij nauw aan het hart. Ik zorg graag voor ze en ben bereid ver te gaan in mijn zorgen. Ik vind het belangrijk om ze te geven wat ze verdienen, als voorbeeld geef ik u graag mijn eigen kleine diertjes. Ze hebben een volledige ren binnen staan die bijna even groot is als mijn eetruimte. Ze mogen loslopen als ik thuis ben en krijgen maandelijks een check-up bij de dierenarts. Zoals ik al zei, ze zijn erg belangrijk voor mij en diezelfde zorg geef ik graag aan uw dier!

Dit alles is regio Lokeren, wanneer u buiten Lokeren woont vraag ik een extraatje voor de benzine. Dit is afhankelijk van waar u woont en wat de gevraagde diensten juist zijn. Dit wordt dus samen besproken.

Kaya's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
6 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
10 EUR
/day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
15 EUR
/day

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Amber, 2022-07-24

Kaya is zeer vriendelijk en correct in communicatie. Ze begreep perfect wat onze viervoeter nodig had, en we lieten hem dan ook met een gerust hart achter. Kaya leefde de gemaakte afspraken zeer goed na en stelde ons gerust door dagelijkse updates te sturen. Voor herhaling vatbaar. Aanrader!

Availability

Kaya's Pets

Mocha
Rabbit
Kruimel
Rabbit

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
< 1 years of experience

Stats

SMS
Verified
Kaya

Kaya

Graag help ik u en uw dier!

Lokeren
Dog walking
Min. 30-minute walks
6 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates
Contact Kaya

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Kaya