Pawshake logo
Nathalie

Nathalie

Lier
6 times favorited
1 recurring guest
Last booked 3 days ago
Last contacted 3 days ago
Lives with 2 dogs and 1 cat
Lives with labrador x ? (uit asiel geadopteerd) Jil
2d ago
Last activity
<56h
Response time
96.97%
Response rate
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
20 EUR for each additional pet
25 EUR
/night
All services and rates

About Nathalie

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Nathalie, opgegroeid tussen honden en heb zelf altijd honden gehad. Sinds een vijftal jaar is daar een kat bijgekomen. Ik ben leerkracht, maar omdat ik het fijn vind om voor dieren te zorgen en ik weet hoe moeilijk het vaak is een goede oppas te vinden, wil ik graag honden opvangen van mensen die even weg zijn (op reis, hospitalisatie,...).

Waar komt/komen uw hond(en) terecht?

Ik woon in een doodlopende straat, in een vrijstaande woning met een grote tuin (zie foto's). Ik heb slechts één "onmiddellijke" buur. Tussen mijn huis/tuin en de andere buren ligt ofwel een weide ofwel een bos. Naast mijn woning vertrekt een weggetje naar de Netedijk waar ik heerlijk met honden kan wandelen.

Mijn drie zonen (12 tot 17 jaar) vinden het heel tof honden op bezoek te krijgen. Ze geven hen graag aandacht in de vorm van spelen en knuffelen. Maar ze zijn oud genoeg om te weten welke honden dit wel/niet fijn vinden.

Verder lopen er hier twee honden rond: Quick is een schnauzerteefje van gemiddelde grootte van ongeveer tien jaar, Jil is ook een teefje, ze is een asielhond waar iets van een zwarte labrador inzit van ongeveer vier jaar. Beide honden leven regelmatig in een grotere roedel en zijn het gewoon om andere honden op bezoek te krijgen.

Tenslote is er ook nog Charel, een kater die ik een viertal jaar geleden adopteerde. Hij trekt zich niets aan van alle hondendrukte en leeft gewoon zijn eigen leventje.

Hoe ziet het hondenleventje er hier uit?

Tijdens de schoolweken ziet mijn werkschema er nogal onregelmatig uit. Buiten het weekend ben ik ongeveer halve dagen thuis. Tijdens de schoolvakanties ben ik meestal thuis.

Wanneer ik thuis ben, leven de honden volgens eigen zin: in de winter lekker binnen bij mij of als ze liever buiten spelen, kan dat ook. Zijn ze vuil, dan drogen ze eerst even in de berging alvorens binnen te komen. In de zomer staan de deuren vaak open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen.

Wanneer ik niet thuis ben en 's nachts, mogen de honden buiten in onze grote tuin en kunnen ze in een kleine berging of in het tuinhuis. Heeft uw hond graag zijn eigen kussen bij, dan kan dat. Daarvoor voorzien we dan een plekje in het tuinhuis. Heeft u liever niet dat uw hond buiten slaapt, dan mag hij/zij beneden, in de "hondenlogeerkamer" (zie foto's) en gang, slapen. Dit uiteraard enkel als de hond het gewoon is om in huis te leven en te slapen.

's Morgens maak ik een kleine wandeling (ongeveer 10 minuutjes) met de honden. Verder pas ik wandelingen aan aan uw hond. Is hij/zij heel actief, dan probeer ik dagelijks (tijdens schoolweken om de dag) een flinke wandeling van ongeveer een uur te maken. Is uw hond al wat ouder, of minder actief, dan pas ik de duur van de wandeling aan aan zijn/haar behoefte. Als uw hond graag speelt, dan gaan we ook wel eens naar een hondenweide in de buurt, waar hij/zij zich lekker kan uitleven met andere honden.

Welke honden zijn welkom?

Ik zie alle honden graag: dik of dun, groot of klein, reu of teefje, maar omwille van praktische redenen hieronder toch enkele voorkeuren...

Onze poes Charel houdt erg van zijn leventje, dus poezenlievende honden hebben een pootje voor.

De tuin is omheind met schapendraad. Prima voor honden die niet de neiging hebben op avontuur te gaan, maar niet geschikt voor echte ontsnappers!

Als u kiest om uw hond of kat hier te laten, komt hij of zij in een levendige omgeving terecht. Diertjes die kinderen en andere honden niet appreciëren zullen hier niet gelukkig zijn...

Uw hond mag mee in huis wonen, dus ik verwacht wel dieren die dat gewoon zijn. Het is voor niemand fijn als ze hier de boel afbreken!

Uiteraard verwacht ik enkel dieren die sociaal zijn met andere honden en die volledig in orde zijn met hun vaccinaties, bij voorkeur ook gesteriliseerd of gecastreerd. Boekje meebrengen a.u.b.!

Tenslotte

Ik vraag om eigen voeding mee te geven en zal uw hond eten geven volgens dezelfde regelmaat als u thuis doet.

Indien er een gezondheidsprobleem moest zijn, zal ik u eerst proberen te contacteren om te overleggen. Kan ik u niet bereiken zal ik zelf beslissen naar mijn dierenarts gaan en eventuele voorgeschreven medicatie toedienen. Uiteraard verwacht ik dat u dit later terugbetaalt.

Ik vind het fijn als u eerst eens langs komt met uw hond om te kijken waar hij/zij terecht komt alvorens echt te reserveren, zo ziet u zelf hoe het hondenleven er hier aantoe gaat en kunnen onze honden al eens kennismaken. Stuur me gerust een berichtje om af te spreken!

Honden verwelkomen doe ik tussen liefst voor 17 u. Op die manier heb ik alle tijd om bij hen te zijn, al eens een wandeling te maken en kunnen ze rustig aan hun omgeving wennen.

Nathalie's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
20 EUR for each additional pet
25 EUR
/night

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Patrick, 2021-07-27

Couldn't be happier with finding Nathalie and having Lola stay with her for a week. She is professional, friendly, and takes amazing care of her guests.

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Erica, 2021-07-11

De Louis heeft weer eens de tijd van zijn leven gehad ! Het is voor ons heel prettig weten dat hij het bij Nathalie en haar jongens zo goed heeft. De dagelijks toegestuurde foto’s en/of filmpjes laten ons meegenieten.

1
2
3
next page

Availability

Nathalie's Pets

Quick
schnauzer
Charel
kat
Jil
labrador x ? (uit asiel geadopteerd)

About Nathalie's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-80 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male

Nathalie's home

A large outdoor area
has kids older than ten
A fully fenced backyard
Emergency transport

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch
+5 years of experience
Familiar with dog training techniques

Can Administer

Oral medications

Experience with

Rescuing pets

Stats

Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Nathalie

Nathalie

Nathalie

Lier
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
20 EUR for each additional pet
25 EUR
/night
All services and rates
Contact Nathalie

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Nathalie