Pawshake logo
Kristof

‍🦺Dogservice

Laakdal
35 times favorited
19 recurring guests
Last booked 3 days ago
Last contacted today
Lives with 2 dogs
Lives with Golden retriever Max The Big Boss
Usually responds within one hour
4 h ago
Last activity
<1h
Response time
100%
Response rate
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
17 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
All services and rates

About Kristof

Hoi Dierenliefhebbers, 

Indien er volzet staat mogen jullie mij gerust contacteren door een willekeurige beschikbare dag aan te duiden. Dit kan achteraf nog aangepast worden. Ook al staat er volzet, soms kan er hier en daar nog wel eentje extra bij. 

Indien uw reu niet is gecastreerd, hou ik hem graag eerst een dag/nacht op proef bij alvorens hij voor langere periodes kan en mag komen. De reden hiervan is dat mijn eigen border collie niet met alle niet gecastreerde rakkers om kan. Sommige lukken wel, sommige niet. Met gecastreerde of teefjes heeft hij geen probleem. 

Iedereen is hier altijd welkom op een hondmoeting of vakantie, ik neem steeds ruimschoots de tijd om jullie te ontvangen, het academisch kwartiertje nemen we er graag bij, maar spijtig dat ik het hier mss moet melden maar meer en meer komen mensen  niet opdagen. Ik heb alle begrip om een afspraak te verzetten, dat gebeurd bij mij ook al wel eens. Verwittigen met een simpel berichtje is een kleine moeite😁. Zo hoeven de rakkers die staan te drummen voor  hun wandeling of eten ook niet te wachten🤪. 

1,5m《graag afstand houden ivm covid 》1,5m 


☆ kerstperiode 2022 nog 1 plaats beschikbaar op aanvraag. Ophalen en brengen is wel beperkt deze periode.

☆ December zie kalender. 

☆ oudjaar 2022/2023 volzet. 

☆krokusverlof 20-26 feb. Nog 1 plaats          beschikbaar. 

☆paasvakantie nog beschikbaar. 

☆ juli 2023. 10 tem 31 in optie. 

☆ Augustus 2023 1 tem 13 in optie. 14 tem 31         volzet


Lees onderaan ook onze huisregels :-)


Graag vang ik jullie diertjes bij mij thuis huiselijk kleinschalig op en lopen ze gewoon mee met mij  eigen rakkers, of laat ik ze uit bij U ter plaatse. U kan uw rakker(s) ophalen en brengen altijd op afspraak , weekdagen na 16h. Zaterdag zondag en feestdagen tussen 10 en 20h. Andere uren zijn bespreekbaar maar niet altijd mogelijk. Hondmoetingen doe ik zelden of niet in de weekends.

Wij zijn volledig in orde met alle vergunningen, verzekering, opleidingen ,..... 

 ___________________________________________ 

Niet enkel als jullie op vakantie zijn, maar ook als jullie tijdsgebrek of plots ziek zijn, naar een feestje willen, kom ik met plezier jullie beestjes uitlaten, eenmalig , wekelijks, dagelijks of vang ik ze hier op...... veel is mogelijk. De minibar met snacks en wifi zijn inbegrepen in de prijs. Het zonnedek is vrij toegankelijk :-) Tijdens het verblijf van jullie rakkers hier krijgen jullie regelmatig updates en fotos, niet dagelijks maar als jullie er nood aan hebben mogen jullie dat altijd vragen. Als er een probleem moest zijn word er steeds in overleg gehandeld en meld ik dit onmiddelijk. 

Overdag kunnen de rakkers vrij binnen en buiten, bij regenweer of extreme zomerse dagen zitten ze binnen met de nodige plaspauzes. Snachts slapen ze binnen. Er is de mogelijkheid om de slaapruimte te verdelen moest er een probleem zijn. (geen bench, enkel mijn border slaapt en eet altijd en zijn bench, die wil niet anders :-) ). Honden die gewoon zijn van en een bench te slapen krijgen er hier ook eentje. Ik ben er op voorzien, meerdere benchen in alle formaten zijn aanwezig, jullie hoeven deze niet mee te brengen. Moesten er conflicten zijn tussen 2 van de rakkers ben Ik op alles voorzien om ze appart te houden, zowel binnen als buiten zonder dat ze opgesloten worden. Zowel de buiten als binnenruimte kan verdeeld worden. 


Ook uw koi en andere siervissen kom ik graag voeren, incl nazicht van de filter installatie. (15 jaar ervaring in deze sector incl Japan reizen voor inkoop van koi) Tot gauw op de hondmoeting. _______________________________________________

Onze huisregeltjes :-), de kleine lettertjes zeg maar, 

☆Ik doe altijd een hondmoeting, die duurt gemiddeld een 15-20 tal minuten waarop jullie hier aanwezig moeten zijn met jullie rakker. Op deze hondmoeting laat ik weten of ik jullie rakker daadwerkelijk opvang. Soms moet ik helaas ook al eens weigeren. Dit vooral om mijn rakkers en ook uw rakker niet id problemen te brengen. 

☆Brengen en ophalen kan tussen 16 en 20h. Andere uren zijn bespreekbaar minstens een paar dagen op voorhand.Zaterdag en zondag tussen 10 en 20h. Altijd op afspraak. 

☆Wij nemen geen loopse teven aan. Brengt u toch een teef die loops is, of loops wordt tijdens haar verblijf, wordt er €5,- per dag extra in rekening gebracht i.v.m. de hond apart plaatsen en veel onrust hier en uw hond kan ongewild zwanger (mix met border collie dan :-) ) thuis komen waarvoor wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn. 

☆Bij ziekte of letsel consulteren wij onze dierenarts tenzij u nadrukkelijk heeft aangegeven dat wij uw dierenarts moeten consulteren. De eventuele kosten worden in rekening gebracht of loopt via de verzekering van Pawshake. 

☆Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de meegeven goederen.(kapot gebeten bv...) 

☆Betalingen, annuleringen en verzekering gebeurt via de regels van en door Pawshake. Hier heb ik zelf geen controle over. Deze dient U zelf te regelen. Ik zelf kan hier niets aan veranderen. 

☆Het dier wordt uitsluitend meegegeven met de eigenaar persoonlijk, of een persoon die door de eigenaar van tevoren aangewezen is. 

☆Het dier moet gechipt en geregistreerd zijn. Kijk zeker na of de gegevens van de chip nog kloppen en openbaar staan. Moesten ze toch gaan lopen zijn ze meestal snel terug gevonden. WWW.DOGID.BE 

☆Probeer reservaties zo snel mogelijk af te ronden. Na 6 dagen geen antwoord te hebben ontvangen veronderstel ik dat de reservatie niet meer door gaat. 

☆Meebrengen: 

          ☆vaccinatieboekje !!! 

          ☆voeding voor de hele periode. Altijd handig is een potje met een lijn op voor de hoeveelheid of het aantal gram dat U geeft. Een hand vol of geef maar wat is moeilijk. Er word 2 keer eten gegeven, smorgens en savonds. Voer kan niet blijven staan daar het dan opgegeten word door de anderen. Pups krijgen 3 keer eten moest dit van toepassing zijn.

            ☆mandje, kussen of vertrouwde spulletjes (niet verplicht) 

            ☆medicatie indien nodig 

            ☆Zonder vaccinatieboekje en de wettelijke vaccinaties, heeft uw dier geen toegang. Dit ter bescherming van uw eigen dier en van de andere gasten. Het boekje blijft de hele periode bij ons. ( in een noodgeval heeft de dierenarts dit nodig of moest uw hond het hier zo slecht vinden en het op een lopen zetten, zo heb ik alle gegevens van uw dier en chipnummer). 

             ☆jaarlijkse coctail (vraag raad aan uw dierenarts) 

                    ☆kennelhoest verplicht  

                    ☆preventief ontwormen en                                          ontvlooien 


☆Liever niet meebrengen, speeltjes, touwen knuffels, snoepjes waarop lang moet gekauwd worden. Hierdoor kunnen er conflicten bestaan tussen de verschillende rakkers tijdens het spelen hiermee. Alles is hier aanwezig. 


Indien jullie nog bijkomende vragen hebben hoor ik het graag van U.


Kristof's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
17 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
Doggy Day Care
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
15 EUR for each additional pet
18 EUR
/day

At your home

Dog Walking
Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
20 EUR
/walk
One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
20 EUR
/day
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
35 EUR
/day

Kristof also offers

Dog training
Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Dog Boarding
Justine, 2022-11-23

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Wannes, 2022-11-14

Prima en voortreffelijke service

1
2
3
4
5
...
23
next page

Availability

Kristof's Pets

Jack De Plezante Deugeniet
Border collie
Max The Big Boss
Golden retriever

About Kristof's Home

Accepted pets

Puppies
< 1 year
Dog sizes
0-40 kg
Dog ages
0-20 years
Dog sex
Female & Male
Cats
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Kristof's home

A medium outdoor area
Has no kids
A fully fenced backyard
Emergency transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Country side & Forest

Skills

Specific Skills

I speak English & Dutch
+10 years of experience

Can Administer

Oral medications
First aid and CPR for pets

Stats

SMS
Verified
Email
Verified
Kristof

Kristof

‍🦺Dogservice

Laakdal
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
17 EUR for each additional pet
20 EUR
/night
All services and rates
Contact Kristof

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Kristof