Pawshake logo
Ashley

Ashley's Catsitting

Brugge
4 times favorited
2 recurring guests
Last active 9 days ago
Usually responds within few hours
<3h
Response time
100%
Response rate
House Sitting
House sitting
24h stay, in your home
22 EUR
/night
All services and rates

About Ashley

Miauwkes! Ik ben Ashley en ik ben verzot op katten. Gedurende gans mijn jeugd heb ik samengeleefd met deze gracieuze dieren. Gezien ikzelf nu geen huisdier heb, zou ik graag mijn diensten aanbieden aan mensen die een oppas nodig hebben. Dit beschouw ik als een win-winsituatie: jij kan zorgeloos je huisdier achterlaten tijdens je vakantie en ik heb voor een tijdje toch een huisdier. Ik beschouw dieren als volwaardige levende wezens met een eigen karakter en zal nooit iets doen tegen hun zin. Uit respect ben ik dan ook al jarenlang vegetarisch en sinds meer dan 3 jaar ook veganistisch. Persoonlijk werk ik het liefst met katten, maar andere huisdieren wil ik ook wel verzorgen, hoewel ik daar minder ervaring mee heb. Ik hou van katten, maar ik ben bang van honden, dus een dienst voor honden zal ik jammer genoeg niet kunnen aanbieden. Ik ben recent verhuisd van Gent naar Brugge en kijk ernaar uit om in deze prachtige stad mijn liefde voor catsitting verder uit te oefenen. Ga zeker eens langs bij het kattenadoptiecafé Puss and Books in de Ezelstraat 35 in Brugge. En wanneer jullie in Gent zijn, kunnen jullie terecht bij het kattenadoptiecafé Dreamcatchers in Schepenhuisstraat 17 waar ik al jarenlang als vrijwilligster werk, maar hier zou je best op voorhand reserveren ;) Hopelijk tot gauw! Miauw!

Ashley's services

At your home

House Sitting
House Sitting
A pet sitter stays overnight in your home and cares for your pet
22 EUR
/night
Home Visits
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
12 EUR
/day

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Marieke, 2019-10-04

Ashley heeft super goed voor onze 2 poezen gezorgd. Wij waren 2 weken op reis en als we terug kwamen, leken ze ons amper gemist te hebben terwijl ze anders snel gestresseerd zijn. Ook ons huis lag er heel proper bij. Ashley maakte ons tijdens onze reis steeds blij met foto's, filmpjes en updates over de katten. Zo konden wij meegenieten tijdens de vakantie.

Kortom, ze is een droom van een kattenoppas!

Home Visits
Katrijn, 2019-04-12

Ashley is een geweldige catsitter! Dat gevoel hadden we al meteen bij het kennismakingsgesprek en een week later is dat alleen maar bevestigd. Toffe vrouw, warme persoonlijkheid, dierenvriend met kennis van zaken, betrouwbaar en serieus. Onze poezen keken bijna teleurgesteld toen wij na vier dagen binnen kwamen en niet Ashley. Leuk ook om op de hoogte te blijven via de vele grappige en schattige foto's.

Availability

February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
March 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch
+20 years of experience
Can take care of exotic animals

Gezien ik niet vaak thuis (bij mijn ouders) was tijdens mijn studies en nu nog veel minder, voelde ik een gemis (onze katjes thuis) in mijn leven en ben ik beginnen te werken als vrijwilligster bij DreamCATchers, het kattenadoptiecafé in Gent. Dit vrijwilligerswerk doe ik al meer dan drie jaar en het heeft me een aantal nieuwe dingen geleerd over katten die ik nog niet wist, hoewel ik al sinds kleinsaf aan altijd katten heb gehad als huisdier. Ik raad iedereen aan om eens een bezoekje te brengen aan DreamCATchers, het is het zeker en vast waard! Op 29 juni 2017 heb ik de workshop EHBO voor katten gevolgd bij de Dreamcatchers in samenwerking met WelloPet.

Can Administer

Oral medications
First aid and CPR for pets
Injected medications

Experience with

Animal welfare as a volunteer
Rescuing pets

Stats

<3h
Response time
100%
Response rate
1w ago
Last activity
SMS
Verified
Email
Verified
Ashley

Ashley

Ashley's Catsitting

Brugge
House Sitting
House sitting
24h stay, in your home
22 EUR
/night
All services and rates

Cancellation policy: Moderate

Full refund if cancelled before noon 7 days before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!