Pawshake logo
Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
15 times favorited
2 recurring guests
Last booked 8 days ago
Last contacted 8 days ago
Lives with 1 dog and 3 cats
Lives with Kruising Maro
Usually responds within few hours
4d ago
Last activity
<2h
Response time
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
12 EUR for each additional pet
18 EUR
/night
All services and rates

About Aurore

Hallo!

Wij zijn een gezin van 37 en 34 jaar met een dochter van 6 jaar en een aantal keer per week krijgen wij ook ons metekindje op bezoek. Zij is 2,5 jaar.

Wij zijn echte dierenvrienden. We hebben zelf een 4-jarige lieve reu die we uit het buitenland hebben geadopteerd. Onze reu is wel onzeker en soms wat angstig van karakter, dit komt omdat hij zijn eerste 10 levensmaanden op straat heeft geleefd op een vuilnisstort. 

Bij ons heeft hij de tijd en ruimte gekregen om zich open te bloeien. Ondanks dat hij nog onzeker is, is het een zeer lieve, aanhakelijke en rustige hond. Hij is super dol op wandelen. Hij is zeer sociaal naar andere honden toe maar het kan wel eens voorkomen dat het niet klikt, daarom dat we ook met een kennismakingsmoment werken. Naast onze hond hebben we nog 3 poezenkindjes van 10, 11 en 1 jaar (geadopteerd wegens afstand). Allemaal ook zeer aanhankelijk en rustig. We hebben nog 2 kippen in onze achtertuin die ons verse eitjes geven en die we van kuikentjes groot hebben gebracht in de woonkamer eerst en een vis op de kamer van onze dochter.Bij ons zijn de meeste hondjes welkom. Onze dieren passen zich snel aan met onbekende dieren maar wel op voorwaarde dat de opvanghondjes zelf ook om kunnen gaan met andere dieren (katten en honden). Zodra de dieren bij ons logeren geven we hun alle tijd en ruimte. De ene is sneller op zijn gemak, maar we pushen ze niet.

Onze dieren zijn allen gecastreerd/gesteriliseerd. 

Wij verwachten van de opvanghondjes dat ze een tijdje alleen kunnen zijn.  Mijn man werkt als internationaal chauffeur, ikzelf ben sinds kort terug thuis en heb besloten van mijn passie mijn beroep te maken. Ik ben de nodige opleidingen aan het volgen om een klein hondenpension te starten in huiselijke sfeer (dus geen kennel, geen hokken, enz.) Vandaar dat we vragen aan de mensen die opvang zoeken dat uw huisdier ook flexibel is met betrekking tot andere dieren en kinderen. We kunnen wel bepaalde ruimtes afsluiten om de nodige rust te geven aan uw huisdier. Vanaf 2023 start ik een opleiding trimmen. De bedoeling is dus dat ik vanaf 2024 mijn eigen kleine trimsalon aan huis heb in combinatie met het kleine hondenpension, huisbezoeken en uitlaatservice voor uw dieren.

Het is dus niet zo dat ze van 's morgens tot 's avonds alleen zijn, maar ze moeten wel een paar uurtjes alleen kunnen blijven. De dieren verblijven binnenshuis en beneden met of zonder bench, daar beslist u zelf voor.

Als het weer het toe laat ga ik 1 keer per week naar het strand met een losloopriem, ze worden in geen enkel geval losgelaten . De dagelijkse  wandelingen gebeuren 2 tot 3 keer per dag telkens van 20-30 minuten. Met onderlinge toestemming neem ik de honden ook naar de losloopweide waar ze dan lekker kunnen rennen.

Deze zomer heeft de tuindeur continue open gestaan dag en nacht (prachtig weer) en hadden de honden de tuin ter beschikking. Ze kunnen nergens uit de tuin ontsnappen. Er staan op meerdere plaatsen vers water ter beschikking zowel binnen als buiten, schaduwplekken buiten, vooral bij extreem warm weer blijven de honden thuis om oververhitting te voorkomen en verbrande kussentjes. Ook worden de nodige maatregelen genomen voor afkoeling.

De honden krijgen 2 keer per dag eten, indien gewenst 3 keer. Ze krijgen dan elk hun eigen rustige moment om te eten en worden apart gezet. U brengt zelf uw eigen eten mee, eventueel een mand/kussen en speeltjes. Een bench hebben wij hier ter beschikking indien gewenst. Dus hoeft u deze niet mee te nemen.

Steeds meer mensen zoeken voor hun viervoeter een opvang waar hun hond net als thuis een huiselijke sfeer hebben. Persoonlijk vind ik het voor de hond zelf veel fijner en komen ze veel sneller tot rust bij ons.
Zelfs hondeneigenaren die denken dat hun hond niet zal passen bij ons, zijn alsnog aangenaam verrast wanneer ze na een kennismakingsmoment waar ik de tijd voor neem toch positief naar huis vertrekken. Vooral onze hond Maro kan de kleine roedel aansturen en vaak een andere hond de nodige steun of terug op zijn plaats zetten indien nodig. Het is soms zelf even zoeken maar vooral 1 ding is zeer belangrijk en dat is vooral zelf rustig blijven en een rustige omgeving te creëren. Dit is een zeer belangrijke basis als je met dieren omgaat en de nodige tijd nemen om te acclimatiseren.

Ook ik leer elke dag bij met hondengedrag te herkennen en te observeren. Daarom zeg ik er ook bij het moet voor iedereen veilig en leuk blijven, ook de dieren.

Vanaf heden zullen de honden ook gecontroleerd worden op hun vaccinaties, uw hond moet voldoen aan de nodige vaccinaties:

  • de ziekte van Carré (hondenziekte)
  • parvovirose (Parco/ CPV)
  • hepatitis contagiosa canis (HCC/ leverziekte)
  • bordetellose
  • influenza (kennelhoest) bij honden
  • panleucopenie (typhus)
  • rhinotracheitis (coryza)
Er wordt een standaard routinecontrole uitgevoerd om de gezondheid van uw hond te controleren, zoals de conditie van de vacht, ogen, oren, pootjes, nageltjes, parasieten, enz. Onze dieren worden ontvlooid en ontwormd en regelmatig gecontroleerd op hun gezondheid.

Ik werk via een kennismakingsmoment zodat u,  ikzelf alsook de dieren de tijd kunnen nemen om kennis te maken samen met een kopje koffie, thee of iets anders. Zo heeft u een beter gevoel als u uw geliefde viervoeter bij ons komt brengen.

Wij hebben een eigen dierenarts die wij kunnen contacteren in geval van nood. Wij vragen ook een noodpersoon aan te geven indien er iets zou gebeuren zowel van jullie, als onze kant. 

Indien u een teef heeft die loops is op het moment van brengen of in onze opvang zit kan deze geweigerd worden als er op dat moment een ongecastreerde reu in de opvang verblijft. Daarom vragen wij om een noodpersoon aan te geven.

Wij vangen tot max. 3 honden in huis op. In de vakantieperioden kan het dus drukker zijn, maar het kan dus ook zijn dat uw hond de enigste in de opvang zit.

Honden die verlatingsangst hebben,  continue blaffen, slopen, huilen, agressief gedrag vertonen, fixatie op onze katten of andere honden kunnen wij helaas niet opvangen. Het moet voor iedereen fijn blijven, ook voor onze buren en andere dieren. Ook voor uw dier en de andere dieren moet het leuk en aangenaam blijven. 

In de toekomst zal er indien gewenst ook de mogelijkheid zijn om uw hond een trimbeurt te geven of enkel te wassen en drogen,nageltjes te knippen. Model knippen zal ook mogelijk zijn.

Indien er vragen zijn mag u altijd een bericht sturen.


Groetjes, Aurore

Aurore's services

At the sitter's home

Dog Boarding
Dog Boarding
Overnight stay at the sitter's home
12 EUR for each additional pet
18 EUR
/night
Doggy Day Care
Doggy Day Care
Daytime care for your dog at the sitter's home.
10 EUR for each additional pet
15 EUR
/day

At your home

Dog Walking
Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
8 EUR for each additional pet
12 EUR
/walk
One home visit a day
One home visit a day
Book a pet sitter to stop by your home to feed and play with your pet
12 EUR
/day
Two home visits a day
Two home visits a day
Two drop-in visits for your pet
20 EUR
/day

Aurore also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Reviews

starstarstarstarstar
Communication
starstarstarstarstar
Conscientious
starstarstarstarstar
Profile accuracy
starstarstarstarstar
Treatment of animals
starstarstarstarstar
Value
starstarstarstarstar
Home Visits
Chantal, 2022-10-09

Aurore is iemand waar je echt kan op rekenen. Ze is heel correct, komt al haar afspraken na en is een echte dierenvriend. Ze was echt begaan met Poes en hield me iedere dag op de hoogte met berichtjes, filmpjes en telefonisch. Ze is echt super en zou haar aan iedereen aanraden. Haar inzet en liefde voor dieren is zeker 5 sterren waard.

starstarstarstarstar
Dog Boarding
Chelsey, 2022-08-24

Super goede ontvangst bij Aurore. Aïki was direct op haar gemak! Je ziet dat ze heel goed is met hondjes en hier ook met heel veel plezier tijd voor maakt! Ook heel veel foto’s en filmpjes gekregen wat ons enorm deugd deed. Dankjewel Aurore!!

1
2
3
4
5
6
7
next page

Availability

Aurore's Pets

Maro
Kruising
Pucca
Cat
Nala
Cat
Saartje
Cat

About Aurore's Home

Accepted pets

Dog sizes
0-20 kg
Dog ages
1-20 years
Dog sex
Female & Male
Cats
all kinds
Ferrets
all kinds
Small animals
rodents, rabbits, ...

Aurore's home

A large outdoor area
Has kids younger than ten
A fully fenced backyard
Emergency transport

Walking areas

Nearby off-leash dog area
Urban, Beach, City park & Country side

Skills

Specific Skills

< 1 years of experience

Can Administer

Oral medications
Injected medications

Stats

Facebook
Verified
Email
Verified
Aurore

Aurore

Opvang in huiselijke sfeer bij Aurore

Blankenberge
Dog Boarding
Dog boarding
24h stay, at sitter's home
12 EUR for each additional pet
18 EUR
/night
All services and rates
Contact Aurore

Cancellation policy: Flexible

Full refund if canceled before noon one day before the booking, 50% refund afterward. No refund is payable if the booking is canceled on or after the start date.

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, no booking fees, no change fees, daily updates and more!

Contact Aurore