Pawshake logo
Roxane

Roxane

Antwerpen
17 times favorited
4 recurring guests
Last contacted 4 days ago
Last active 4 days ago
Lives with 3 cats
Usually responds within few hours
<2h
Response time
100%
Response rate
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

About Roxane

Hallo, Ik ben Roxane, 28 jaar oud en heel mijn leven lang opgegroeid met dieren. Samen met mijn vriend Robby wonen we op een tof duplex appartement in Borgerhout op de eerste verdieping. We werken allebei voltijds in Antwerpen en werken beiden in shiften. We vinden het fijn om in onze vrije tijd met dieren bezig te zijn want we hebben allebei een groot hart voor dieren. Thuis hebben we een klein terras waar onze drie katten de benen kunnen strekken. Koda (8j), is een verlegen zwarte kater die zich graag rustig afzonderd. Mika (9j) is onze hele dikke en oudste poes (lookalike Garfield), zij vindt het zalig om geknuffeld te worden en volgt ons graag door het huis. En onze laatste nieuwe aanwinst, Muiné die ondertussen al 4jaar is, is een echte diva. Ze komt graag knuffelen maar zal op tijd en stond haar keel openzetten als het eten er niet snel genoeg staat. Mijn vriend en ik doen de huisbezoeken meestal samen. Bij aanvragen voor lange periodes wisselen we elkaar soms af daar we beiden in shiften werken. We zorgen er steeds voor dat we samen aanwezig kunnen zijn op een kennismakingsgesprek. Flexibele aanvragen kunnen zeker besproken worden. Roxane is voornamelijk opgegroeid met katten en ook honden. Robby zijn expertise ligt bij rashonden en zijn familie heeft zelf een kennel gehad.

Roxane's services

At your home

Dog Walking
An experienced dog walker will pick up your dog from your home for a 30 min walk
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
House Sitting
A pet sitter stays overnight in your home and cares for your pet
27 EUR
/night
Home Visits
Book a sitter to visit your home to feed and play with your pets
16 EUR for two visits a day
12 EUR
/day

Roxane also offers

Pick up / drop off

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Reviews

Communication
Conscientious
Profile accuracy
Treatment of animals
Value
Home Visits
Jitske, 2018-09-15

Heel blij met Roxane als poezen oppas. Ze zorgde met veel liefde voor onze 2 katers. Dankzij de vele updates, foto's en filmpjes konden wij ten volle genieten van onze reis. Wij (en onze katjes) zijn heel tevreden! Volgende keer als we op reis gaan, kiezen we zeker terug voor Roxane en Robby!

Home Visits
Tanja, 2018-08-30

Roxane is top! Mijn kat was helemaal zen bij het thuiskomen. De vele foto’s en filmpjes zijn een zaligheid. Ik keer zeker terug!

Availability

February 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
March 2020
Mo
Tu
We
Th
Fr
Sa
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Available
Unavailable

Roxane's Pets

Mika
Cat
Muiné
Cat
Koda
Cat

Skills

Specific Skills

I speak English & French & Dutch & Spanish
+20 years of experience

Als kind ben ik altijd opgegroeid met dieren. We hadden een grote tuin en hielden er kippen, eenden, katten en een hond. Ook de ganzen van de boer kwamen soms in onze hof het gras maaien :)

Later hebben we altijd katten gehad bij mijn moeder en bij mijn vader twee honden (een malteser en een labrador). En sinds ik alleen woon, heb ik vooral de voorkeur gehad om katten in huis te halen omdat mijn woonst het niet toelaat een hond permanent te houden.

Ik heb over de jaren heen meerdere katten gehad, maar ook enkele verloren door ziekte of ongeval. Zo heb ik in totaal vijf (wilde) zwerfkatten in huis gehaald en opgevoed tot ze geplaatst konden worden in een ander gezin. Twee daarvan heb ik zelf nog (Mika & Koda). Verder ben ik ook opvang geweest voor korte tijd voor twee kittens die nog een thuis zochten. Ik heb ze verzorgd, opgevoed, zindelijk gemaakt en voor hen een goede thuis gezocht. Naast de zwerfkatten die ik thuis opving, heb ik ook samengewerkt met het zwerfkattenproject in Kontich om ervoor te zorgen dat de zwerfkatten die ik vond bij het bedrijf van mijn grootvader, gesteriliseerd werden en teruggeplaatst. Dit is gelukt en zo heb ik kunnen voorkomen dat er nog meer kleine zwerf kittens werden geboren.

Naast mijn ervaring met katten heb ik ook ervaring met honden. Vooral mijn vriend die heel zijn leven boxers in hun huis heeft gehad, kent er veel van.

Ik ben nu ongeveer 2 jaar actief op Pawshake en heb al voor veel katten en honden gezorgd terwijl hun baasjes zorgeloos op vakantie waren. Je huisdier is bij mij in goede handen :)

Mijn hart voor dieren is groot

Can Administer

Oral medications

Stats

<2h
Response time
100%
Response rate
4d ago
Last activity
Facebook
Verified
SMS
Verified
Email
Verified
Roxane

Roxane

Roxane

Antwerpen
Dog walking
Min. 30-minute walks
5 EUR for each additional pet
10 EUR
/walk
All services and rates

Cancellation policy: Flexible

Full refund if cancelled before noon one day before the booking, 50% refund afterwards

Book via Pawshake to enjoy The Pawshake Guarantee, in-house customer support, booking guarantee, safe cashless payments, daily updates and more!